duminică, 21 februarie 2010

PSD, un nou capitol!

Incepand de astazi, Victor Ponta este noul presedinte al PSD.


In sfarsit, cred ca nimeni nu mai poate imputa Partidului Social Democrat probleme legate de imagine sau de reforma.Cei vizati ar intra in zona ridicolului daca vor incerca sa o faca..
Trebuie sa recunoastem cu totii, indiferent de culoare politica sau de preferintele pe care le avem, ca PSD este un partid mare, viu si democratic unde fiecare membru isi poate exprima deschis opinia.

Mediatizara excesiva a Congresului de ieri ,spre deliciul presei, a aratat defapt ca PSD este un partid puternic, cu o importanta majora pe scena politica legitimandu-l ca fiind cel mai important partid din Romania!

Odata cu alegerea lui Victor Ponta in fruntea partidului, PSD isi schimba fata!

S-a predat stafeta aripei tinere! Bineinteles, intotdeauna vom avea nevoie de experienta celor mai in varsta si de consilierea lor, dar acolo unde spiritul tanar se imbina armonios cu intelepciunea, rezultatul nu poate fi decat unul singur..SUCCESUL!

Trebuie sa recunosc ca am fost un pic sceptic in privinta schimbarii. Pe de alta parte continuitatea si consecventa de viziuni poate avea intr-adevar, in timp, numai efecte benefice, constructive , dar asta numai in cazul in care ne aflam pe drumul cel bun. Schimbarea insa, aduce odata cu ea viziuni proaspete si forte noi capabile sa preia stafeta ducand-o mai departe intr-o perspectiva la linia de finish cu un rezultat castigator.

Nu tin partea nimanui, deoarece cred in unitatea acestui partid si sper ca in viitor intelepciunea sa fie dogma acceptata de majoritatea liderilor PSD.
Incepand de astazi, Partidul Social Democrat trebuie sa nu mai mearga cu frana de mana trasa, lasand la o parte ranchiuna si frustrarea atat de daunatoare spiritului de echipa si solidaritatii.

Sper si cred ca noul Presedinte al PSD va reusi sa-si impuna autoritatea, conducand partidul dupa viziuni proprii, trecute prin laboratorul de expertiza al echipei de conducere punand un accent vizibil pe revitalizarea ideologiei de stanga, o stanga moderna europeana de care Romania are atata nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu