miercuri, 24 februarie 2010

Pic si Poc.. Regia: Boc!

De ceva timp, asistam cu totii nedumeriti si in acelasi timp oripilati, la gogoritele actualului guvern de dreapta.

In aceste momente, romanii sunt lasati de izbeliste ca rezultat al inconstientei actualului guvern care nu face decat sa bajbaie prin intuneric!
Bajbaie prin intuneric bezmetici pentru ca nu stiu de unde se aprinde lumina!

Inconsecventa, lipsa corelatiei intre ministere, ministrii si primul ministru, dovedesc clar prin argumente ca acest guvern este cel mai prost guvern de dupa '89. In acelasi timp, lipsa capacitatii de a propune strategii economice proprii si eficiente ma face sa cred ca acest guvern este intradevar incompetent.

Nu spun asta din dorinta de a parea satiric,este departe de mine gandul acesta, dar nu pot sa nu constat cu stupoare modul primitiv si lipsit de profesionalism al anumitor ministrii de a-si expune public anumite viziuni strategice. Un exemplu concludent este declaratia minstrului de finante Vladescu(Pic) legata de impozitarea pensiilor, care ulterior si-a retras-o in urma interventiei primului-ministru de a-l contrazice. Este de-a dreptul hilar ceea ce se intampla, dar este in acelasi timp si foarte grav!Acest cabinet nu propune viziuni unitare la nivel de ministere..viziunile ministrilor sunt total diferite de cele ale sefului de guvern..Cum este posibil?Baietii astia nu vorbesc intre ei?Nu au un program coerent de guvernare pe fiecare domeniu?

Mai rau de atat, ministrul de finante la o zi dupa declaratiile facute nu-si mai recunostea pozitia anterioara!

O situatie asemanatoare care dovedeste in sine lipsa de corelatie intre ministere si primul- ministru a fost si cea a ministrului muncii, Mihai Seitan(Poc), cu privire la alocatiile copiilor.

Incredibil...baietii astia sunt de "cascadorii rasului".

Acest guvern nu face decat sa mai ciupeasca cate putin din putinul pe care il avem . Viziunile economice,strategiile economice aplicate nu au o logica coerenta si nici de perspectiva. Intr-adevar, in momente de criza poti lua ca una din masuri, o diminuare a cheltuielilor bugetare, dar asta dupa o ampla analiza a efectelor in plan social si economic.

2 comentarii: